Bicicleta de reabilitare de baza Malatec 00009642

135,01 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 00009642
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

2in1  - rotorul este un dispozitiv conceput pentru exercitii superioare si inferioare ale corpului . Permite pedalarea atat cu picioarele, cat si cu bratele , ceea ce face ca miscarea sa afecteze umerii, bratele, spatele superior si picioarele . Perfect pentru persoanele care duc un stil de viata sedentar, cum ar fi la birou si pentru persoanele in varsta cu mobilitate redusa . Bicicleta este perfecta si pentru femeile insarcinate , mai ales in ultimele luni. Datorita functionalitatii sale, poate fi folosit si de persoanele aflate intr-un scaun cu rotile.       
PLEGAT  - bicicleta este pliabila, o puteti plia si desface in 2 pasi. Pur si simplu trageti inelul de pe picior pentru a incadra conexiunile, apoi indepartati picioarele pana cand fac clic. Datorita functiei de pliere, ocupa si mai putin spatiu; il puteti depozita aproape oriunde, se va potrivi cu usurinta intr-un dulap, de exemplu . 
COMPUTER LCD  - instructorul este echipat cu un computer care masoara informatiile necesare, adica timpul total de antrenament, distanta totala parcursa, timpul total de miscare in timpul antrenamentului, timpul total de miscare in toate sesiunile (valoarea se reseteaza dupa schimbarea bateriei) si numarul de calorii arse . Contorul permite controlul deplin in timpul antrenamentului, precum si observarea progresului de la antrenament la antrenament. 
MULTE BENEFICII  - utilizarea unei biciclete aduce o serie de avantaje. Previne atrofia musculara, imbunatateste eficienta sistemului circulator si respirator, sprijina furnizarea de sange la extremitati in cadrul circulatiei arteriale, venoase si limfatice. Rotorul va ajuta, de asemenea, la reducerea spasmelor, va sustine sistemul cardiovascular si va reduce riscul de ranire si va ajuta in lupta impotriva excesului de greutate . Sub stabilizatori are tampoane antiderapante care asigura o aderenta excelenta , atat cand folositi picioarele cat si mainile. Nu se va misca in timpul exercitiului, nici pe panourile alunecoase sau pe masa. In plus, ambele pedale au si o structura antiderapanta care garanteaza o utilizare confortabila .   
SPECIFICARE  - alimentare: 1x LR 44 (inclus); actiune: in doua sensuri; rezistenta: magnetic; ajustarea rezistentei: manuala; greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg; dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 32,5 / 40 / 16cm; greutate: 2,4 kg; greutate cu ambalaj: 2,67 kg.


SPECIFICATIE

alimentare: 1x LR 44 (inclus)
actiune: in doua sensuri
ajustarea rezistentei: manuala
rezistenta: magnetic;
greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg
dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 32,5 / 40 / 16cm
greutate: 2,4 kg
greutate cu ambalaj: 2,67 kg

Suport clienti 9-16

office@anete.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!