Livrare

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind de 1-5 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00-18:00. 

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.anete.ro

 se face exclusiv pe teritoriul României.

Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:

 • Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul companiei de curierat rapid Nemo Express( Telefon 0219392 , lista agentii: www.nemoexpress.ro/lista-agentii/

Costul livrarii produselor este de:

-15.47 lei – pret fix  pentru o comandă cu o valoare mai mică de 200 de lei (livrare in Romania) Acest tarif este final NU se percep alte taxe de livrare.

 

-GRATUIT– pentru o comandă cu o valoare mai mare de 200 de lei (pentru toate livrarile in Romania)

 

 Durata Transportului:

 Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. In cazul localitatilor cu km suplimentari,nu se percep alte taxe de expediere, dar timpul de livrare poate creste la 48 sau 72 de ore.

 

 Cum plătiți:

 

 1. În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

2. Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.

Anularea comenzilor online se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa office@anete.ro.

 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

 

In perioada sarbatorilor de Paste, sau de Craciun, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 - 72 ore lucratoare.